torstai 11. huhtikuuta 2013

Aamuteknaria

Ollaan käyty hallilla nyt parina aamuna vetämässä lyhyet tekniikkatreenit aiheina niisto, nopea käännös ja sivuetäisyys kepeille. Niistossa Viekas tulee aluksi aika pahasti päin, mutta muutaman lyhyeltä etäisyydeltä tapahtuvan toiston jälkeen ollaan saatu onnistuneita suorituksia vauhdin kanssa myös. Niistossa oon käyttäny suhinaa, josta on tarkoitus tehdä eräänlainen hidastuskäsky Viekkaalle.

 Nopea käännös alkaa myös sujumaan koko ajan paremmin. Siinä mulla on käskysanana terävä ja kova "bing" (Ole hyvä vaan Heidi. Mietit vaan Chandleriä ennen käännöstä, niin kyllä se sieltä tulee. :)). Viekas kääntyy jo aika hyvin siivekkeen lähelle. Riippuen tosin mun omasta jalkatyöskentelystä. Mutta silti hienoa huomata, että siinä on tapahtunut edistystä.

Sivuetäisyys kepeille tuottaa paljon haasteita. En voi vielä irrota siivekkeen taakse, koska Viekas luulee, että jatketaan sinne ja jättää loput kepittelemättä. Pikkuhiljaa pitää vaan kasvattaa etäisyyttä ja palkata eteenpäin. Eiköhän se siitä lähde paranemaan.

Jatpailuissa tais tulla tuplahylyt molemmilta radoilta. Kun piti mennä putkeen mentiin aalle ja päinvastoin. Mun tavoite olikin vaan yrittää juosta kovaa. Onnistuneet lähdöt, kontaktit ja kepit lämmitti kuitenkin mieltä. Nyt kun vielä oppisi juoksemaan kovaa ja ohjaamaan samalla niin tuloksiakin voisi olla odotettavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti